fbpx

Navrátilova pálenica

U nás v pálenici se držíme tradičních postupů, tak, jak naši pradědové a dědové. Slivovici vyrábíme dvojitou destilací. První surovinový kotel má objem 250l. Druhý tzv. rektifikační kotel je na 100l. Pomalou destilací, kdy 250l kvasu se pálí nejprve 1,5 hodiny v kotli surovinovém, se potom v menším rektifikačním přepaluje rovněž 1,5 hodiny. Touto pomalou a precizní destilací vzniká kvalitní slivovice. Pod oběma kotli se topí dřevem. Za kvalitu ručíme svým jménem už téměř 100 let a jsme na to patřičně hrdí. Známkou toho, že to děláme dobře je to, že se k nám pěstitelé vrací a to rovněž několik generací.

 

V zimě na přelomu let 2016 a 2017 pálíme a lahvujeme slivovicu, abyste ji mohli mít bez starostí s trnkama či kvasem. Zkušenosti pěti generací, ty nejlepší české a moravské trnky vypálené poctivou metodou na dřevě Vám tak předkládáme v nádherné lahvi, abyste mohli ochutnat kousek stoleté tradice.

Top

Tato webová stránka využívá cookies pro poskytování služeb,analýzu a personalizaci reklam.